24hshop.fi kokemuksia - Lue arvostelut tai jätä omasi!

Poistomyynnissä tuotteita hurjilla alennuksilla - Tilaa omasi jo tänään!

30 päivän avoin kauppa
Toimituskulut 5 €
Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille

24hshop.fi kokemuksia

2,4 rating
2.4/5 (perustuen 5 arvioon)

Lue sensuroimattomia 24hshop.fi kokemuksia, joiden avulla voit päättää onko 24hshop.fi luotettava sivusto!

Laiton

1,0 rating
27 elokuun, 2020

Ei tilausvahvistusta tai asiakaspalvelua, johon saisi yhteyden. Miten saa edes toimia nykypäivänä.

Vito

2 kuukautta odottanut

1,0 rating
27 heinäkuun, 2020

Lupaavat nopean toimituksen mut oon jo 2kuukautta odottanut ja eivät vastaile mulle

Jenna

Nopea toimitus, mutta toimituksen perille tuleminen vie aikaa

3,0 rating
30 huhtikuun, 2020

Tilasin piilolinssit. Tilaus lähetettiin kirjepostina Kalmarista ja on ollut matkalla jo yli viikon ja odottelen tuotetta edelleen. Toimitus ajaksi luvattiin 3-4 arkipäivää.

Daniel

Hidas asiakaspalvelu ja epäselvät toimitukset

2,0 rating
5 maaliskuun, 2019

Tilasin helmikuun 23 päivä kuulokkeet. Tuli toimitusvahvistus mutta tuotetta ei vielä ole näkynyt. Laitoin sähköpostia ja sanoivat, että ei tiedä missä tuote on tällä hetkellä eli ei voi ns. paikantaa onko tuote postissa vai varastossa. Kuulokkeita odotellessa…

Kride

Halpaa sälää!

5,0 rating
13 helmikuun, 2019

Tilasin alennuksesta Xiaomin aktiivisuusrannekkeen. Halvalla sain ja tuli perille asti luvattuun toimitusaikaan. Suosittelen.

Marko

24hshop.fi

24hshop.fi on yritys, joka tarjoaa elektroniikkavarusteita edulliseen hintaan. Nettishopistamme löydät varusteita matkapuhelimille, tietokoneille, TV-peleille, lukulaitteille, kannettaville tietokoneille ja muistikorteille, mutta myös tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan. Yrityksemme toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa (24.se), Norjassa (24hshop.no) ja Tanskassa (24hshop.dk).

Ruotsalainen 24.se (24 se Sverige AB) perustettiin Kalmarissa 1. elokuuta 1992. Konsernin sisällä toimii myös seitsemän kenkäkauppaa Smoolannissa ja Blekingessä. Nettishoppi aloitti toimintansa vuonna 2004 yhden työntekijän voimin kellarihuoneistossa.

Nettishoppi oli ollut mietteissä jo useamman kerran aikaisemmin, mutta juuri samana päivänä kun siitä pidettiin kokous meille soitti uutta nettishoppikonseptia tarjoava myyjä. Otimme tämän selvänä kohtalon merkkinä ja tartuimme tarjoukseen. Loppu on historiaa. Tänään, 8 vuotta myöhemmin, meillä on 10 kokopäiväistä työntekijää (yhteensä noin 50 työntekijää) ja 400000 tyytyväistä asiakasta. Tämä todistaa toimivasta asiakaspalvelusta, edullisista hinnoista ja nopeista toimituksista.

Onko sinulla 24hshop.fi kokemuksia? Jaa ne muille!