Anyfin kokemuksia - Lue arvostelut tai jätä omasi!

Ei uusia luottoja, vain parempi korko. Anna Anyfinin laskea korkoasi nykyisille osamaksuille, luottokorteille sekä lainoille.

Anyfin kokemuksia

Anyfin kokemuksia

1,0 rating
1/5 (perustuen 1 arvioon)

Lue sensuroimattomia Anyfin kokemuksia, joiden avulla voit päättää onko Anyfin luotettava sivusto!

Liian pieni velka?

1,0 rating
20 elokuun, 2020

Testasin huvikseni heidän mainostamaan banknorweigian luotto on. Tuli pikana takaisin ”emme voi auttaa” vaikka kyseinen firma erikseen heidän sivuilla mainittu. Noh, ei toiminut muttei haittaa, Banknorweigian toimii hyvin. Ainut että korko 19,90

Nippeli

Anyfin – Se on huippua pitää korkotaso matalana

Olemme kyllästyneet laskuihin, joita on hankala ymmärtää ja korkoihin, joihin ei voi vaikuttaa. Olemme kyllästyneet siihen, että asiakkaat tuntevat olonsa harhaanjohdetuiksi finanssialan yritysten taholta.

Haluamme muuttaa tämän tilanteen. Anyfin voi alentaa alle 10.000 euron kulutusluottojen ja osamaksujen kustannuksia ja korkoja. Emme halua myötävaikuttaa lisääntyneeseen velkaantumiseen, joten emme myönnä lainkaan uusia luottoja. Sen sijaan alennamme jo olemassa olevien luottojen korkoja ja muita kuluja. Meille on myös tärkeää olla rehellinen ja puhua tavalla, jota kaikki ymmärtävät. Tavoitteenamme on, että asiakkaan ei koskaan tarvitse miettiä kahdesti, ovatko ehdot hyvät vai eivät. Sen pitäisi olla itsestäänselvyys, että ovat.

Onko sinulla Anyfin kokemuksia? Jaa ne muille!