CoolShop.fi kokemuksia - Lue arvostelut tai jätä omasi!

Tutustu mahtavaan valikoimaan: pelit ja konsolit, lelut, kauneustuotteet ja elämäntavat. Yli 2 000 000 tyytyväistä asiakasta ei ole väärässä. Osta hintatakuulla koko Euroopassa. Palkittu verkkokauppa. Ansaitse alennuspisteitä. Erinomaiset arvostelut. Ilmainen nopea toimitus.

Ilmainen toimitus
Hintatakuu
Ansaitse alennuspisteitä

CoolShop.fi kokemuksia

1,0 rating
1/5 (perustuen 1 arvioon)

Lue sensuroimattomia CoolShop.fi kokemuksia, joiden avulla voit päättää onko CoolShop.fi luotettava sivusto!

Mielivaltaista kaupankäyntiä

1,0 rating
25 elokuun, 2020

Olen tehnyt verkko-ostoksia ei puolilta maailmaa, eikä samanlaisia ongelmia kuin Coolshopin kanssa ole osunut ikinä kohdalleni. Täysin edesvastuutonta ja välinpitämätöntä toimintaa. Älkää uskoko väitteitä palautusoikeudesta tai ”vaivattomasta ostamisesta”, koska ne eivät pidä paikkaansa: viallisen tuotteen palautusta ei otettu vastaan (vaikka palautus tehtiin 14 vrk sisällä), rahapalautusta ei tehty, sanoivat lähettävänsä uuden laitteen (vaikka palautuskirjeessä kerroin, että en halua samanlaista romua tilalle vaan haluan rahat takaisin)

XXX

Coolshop – Verkkokauppa joka on hauska, helppo ja cool

Coolshop on yksi Pohjoismaiden suurimmista nettikaupoista, jonka valikoimasta löytyy tunnettuja tuotemerkkejä.
Coolshopilla on yli 2,000,000 tyytyväistä asiakasta ja heidän toimipisteensä sijaitsevat Tanskassa, Norjassa, Suomessa, Ruotsissa ja Iso-Britanniassa.

Coolshop tarjoaa laajan valikoiman pelejä ja pelikonsoleita, kodin sisustuksen tuotteita, lifestyle-tuotteita, elektroniikkaa, leluja ja kauneudenhoidon tuotteita, aina hyvään hintaan.

Onko sinulla CoolShop.fi kokemuksia? Jaa ne muille!