Deittisivustot - Löydä paras deittisivu seuranhakuun!

Etsitkö sitä oikeaa? Tutustu aitoihin asiakaskokemuksiin eri deittipalveluista ja löydä sinulle paras deittisivu seuranhakuun.

0,0 rating
Suhde Sinun Ehdoillasi. Löydä sugarbaby tai sugardaddy alueeltasi jo tänään!
79% löytää kumppanin
Löydä sugardaddy tai sugarbaby alueeltasi
Tyytyväiset asiakkaat
0,0 rating
Seuraajokaiselle.fi on 100% kotimainen ja turvallinen deittipalvelu. Löydä seuraa jo tänään!
Tarkistetut profiilit
Toimii mobiilissa
100% suomalainen
0,0 rating
PrivateDeitti.net on kotimainen ja turvallinen deittipalvelu. Löydä seikkailu jo tänään!
Rohkeaan seuranhakuun
Edullinen ja turvallinen
Ystävällinen asiakaspalvelu
0,0 rating
Tee testi & katso ehdokkaat. Deittailua Puhelimella! Tieteellinen menetelmä. Ilmainen rekisteröinti. Rekisteröidy nyt. 100% luotettava. Sivistyneitä sinkkuja. Älypuhelin optimoitu. Eliitti Kumppani. Vakavasti etsiville.
Vain tositarkoituksella
Älykäs Matchmaking
Korkea onnistumisaste
0,0 rating
50+ Deitti - Liity heti. Seuraa jokaiselle 50+ ikäisille. Chattaa, deittaa ja löydä omasi.
49% miehiä
51% naisia
Vain 50-plus sinkkuja

> Deittisivustot

Deittisivustot ja deittipalvelut Suomessa

Internetissä toimii useita deittailuun erikoistuneita palveluita ja sivustoja. Useat näistä on avoinna suomalaisille, ja moni on varmasti tehnytkin tunnuksen jollekin seuranhakusivustolle. Netissä voi kuitenkin olla lähes mitä tahansa palveluita, joten ovatko kaikki deittipalvelut varmasti luotettavia. Kannattaako niiden palveluista maksaa, ja jos kannattaa, niin paljonko.

Lue lisää, niin kerromme ajatuksiamme erilaisista sivustoista ja palveluista. Kerromme myös millaiset ovat hyviä deittipalveluita ja millaisia puolestaan kannattaa välttää. Jos olet miettinyt, miten löytää itselleen sopivin deittipalvelu, niin todennäköisesti saat vastauksen tähän mieltäsi askarruttavaan kysymykseen.

Deittipalveluiden tarkoituksena on saada yhdistettyä seuraa tai kumppania hakevia ihmisiä. Monet palvelut ovat ilmaisia, jolloin niissä saattaa esiintyä mainoksia. Jotkut palvelut taas ovat maksullisia, jolloin niillä voidaan varmistaa palvelun laatu. Monet deittipalvelut perivät esimerkiksi kuukausimaksua, joka tulee maksaa, että palvelua voi käyttää. Palvelu voi esimerkiksi maksaa 10 euroa kuukaudessa. Vastineeksi käyttäjä voi luoda itselleen oman profiilin, sekä selata muita profiileja ja laittaa heille viestejä. Monissa deittipalveluissa on jokin tykkäys-tyyppinen toiminto, jolla voi osoittaa kiinnostavalle ihmiselle että on kiinnostunut kuulemaan hänestä enemmän.

Ovatko deittisivustot ja deittipalvelut luotettavia?

Internetissä toimii monia erilaisia deittisivuja. Jotkut niistä ovat oikein mainioita, ja tehty oikeasti sitä varten, että ihmiset voivat löytää niiden kautta deittiseuraa, ja ehkäpä seurustelukumppanin. Hyvän deittisivuston tunnistaa siitä, että sen saa kokonaan käyttöönsä joko ilmaiseksi, tai sitten pientä maksua vastaan.

Mutta jos deittisivusto pyytää maksuja esimerkiksi siitä, että voi lähettää muille käyttäjille viestejä, pitää olla varuillaan. Valitettavasti netissä toimii myös useita hämäräperäisiä deittisivuja, joita ei ole tehty hyvä tarkoitusperä mielessä, ja ne saattaa olla rakennettu ainoastaan rahan keräämistä varten.

Tällaisilla sivustoilla palkatut henkilöt tai automaattiset botit laittavat oikeille käyttäjille – usein miehille – viestejä, joihin ne sitten jäävät odottamaan vastausta. Viestejä ei voi lähettää, ennen kuin suorittaa maksun palvelussa. Esimerkiksi 10 viestiä voi maksaa jopa 10 euroa. Palkattujen työntekijöiden ainoa tarkoitus on pitkittää keskustelua, jolloin saadaan kerättyä mahdollisimman paljon rahaa käyttäjiltä.

Sivuston tarkoituksena ei siis ole saattaa ihmisiä yhteen, vaan ainoa tarkoitus on kerätä rahaa sivuston ylläpitäjille. Ole siis tarkkana tällaisten sivustojen kanssa. Jos siis käyttämäsi deittisivusto pyytää maksuja viestien lähetyksestä tai keskustelut tuntuvat oudoilta, voi kyseessä todella olla huijaussivusto.

Valtaosa deittisivustoista on kuitenkin oikeita toimivia palveluja, ja moni onkin varmasti löytänyt elämänsä rakkauden juuri näiden palveluiden kautta. Nykyihminen on varsin kiireinen, joten deittisivustot ovat helppo tapa katsella muita käyttäjiä, ja laittaa heille viestiä mikäli kiinnostus heräsi. Voit ikään kuin katsella tarjontaa vaikkapa omalla kotisohvallasi illan iloksi. Itselleen sopivan deittisivuston löytää helpoimmin meidän vertailumme avulla.

Paras deittisivusto ja deittipalvelu

Mikä sitten on kaikista paras deittisivusto? Lopullinen päätös on jokaisen omassa harkinnassa, sillä sivustoja on niin monia. Joku voi löytää hyviä deittejä useankin palvelun kautta, kun taas joku toinen ei tunnu löytävän niistä mitään. Jos alkaa etsimään seuraa deittisivustojen kautta, onkin hyvä tehdä oma profiili vaikkapa parille kolmelle eri sivustolle, ja katsoa miten ne lähtevät etenemään. Jos näyttää, että yhden sivuston kautta saat hyviä kontakteja, voit jatkaa jatkossa ainoastaan sen käyttämistä.

On siis hyvä olla vertailupohjaa, jotta voit päättää mikä on juuri sinulle paras deittisivusto. Meidän vertailumme avulla löydät monia eri deittisivustoja, joista voit valita itsellesi parhaimmat. Hyvä deittisivusto on sellainen, jolla et tule huijatuksi etkä menetä rahojasi. Rakkauden perässä moni saattaa sijoittaa palveluun paljonkin rahaa, vaikka sivuston ainoa tarkoitus on huijata käyttäjää. Jos siis viestittely tuntuu jotenkin omituiselta, voi olla että viestittelet joko botin tai palkatun työntekijän kanssa. Ole siis tarkkana! Hyvän palvelun merkkinä voi pitää sitä, että profiilin saa tehtyä ilmaiseksi, tai jos jokin maksu pitää maksaa, sillä saa kerralla koko palvelun käyttöönsä.

Miten löytää itselle sopiva deittipalvelu tai deittisivu

Miten sitten löytää juuri se itselleen sopivin palvelu? Deittisivustoja on lukuisia. Useat niistä ovat keskittyneet johonkin tiettyyn aiheeseen. Jotkut palvelut on suunnattu iäkkäämmille ihmisille, kun taas jokin toinen palvelu on suunnattu hyvin toimeentuleville. Netistä löytyy myös useita palveluita, joissa varatut voivat etsiä salaista seuraa, ja lisäksi on palveluita, joissa haetaan pääasiassa yhden illan juttuja. Palveluita löytyy siis useita ja kannattaakin miettiä tarkkaan millaista seuraa on hakemassa. Jos mielessä on vain yhden illan hauskanpitoa, ei välttämättä kannata rekistetöityä sivustolle, jolla haetaan tosirakkautta.

Sivustomme vertailun avulla löydät kuitenkin itsellesi sopivimman deittisivuston. Ei siis kannata jäädä yksin pohtimaan mihin palveluun tekisi profiilin, vaan kannattaa lukea vertailumme läpi, niin säästyt isolta työltä. Ei tarvitse tehdä profiileja useille eri sivuille ja alkaa vertailemaan niitä itsekseen. Netti on sivustoja pullollaan, joten sinullekin löytyy ihan varmasti juuri se oikea.