Eleven kokemuksia - Lue arvostelut tai jätä omasi!

Nopea toimitus. Turvallinen verkkokauppa. Valtuutetut kauneusmerkkien jälleenmyyjät. Laaja valikoima suosittuja meikki-, ihonhoito-, hajuvesi-, ja hiustenhoitomerkkejä. Loistavia tarjouksia. Satoja tuotemerkkejä. Brändit: The Ordinary, Holika Holika, Foreo, Swiss Clinic.

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille
Nopea toimitus
Laaja tuotevalikoima

Eleven kokemuksia

Eleven kokemuksia

2,0 rating
2/5 (perustuen 1 arvioon)

Lue sensuroimattomia Eleven kokemuksia, joiden avulla voit päättää onko Eleven luotettava sivusto!

Toimitus kestää ja kestää

2,0 rating
21 tammikuun, 2021

Tilasin 8.1. tuotteita n.40e edestä, ja se paketti ei ole vieläkään liikkunut postille. Laitoin sitten 18.1. viestiä niin vastattiin että paketti on ilmeisesti kadonnut matkalla ja laittavat uuden.. Uusi paketti lähti toissapäivänä, mutta ei ole sekään tullut vielä postin kuljetettavaksi.. Asiakaspalvelu kyllä toimii, mutta oikeasti haluaisin vain tuotteeni perille.

EK

Eleven

Tervetuloa Elevenille, kauneuden verkkokauppaasi! Meiltä on helppoa ja vaivatonta tilata. Lähetämme tilaukset arkisin vuorokaudessa ja toimitamme 50 euron tilaukset ilman postikuluja. Laajasta, tunnettuja ja suosittuja merkkejä sisältävästä valikoimastamme löytyy tuotteita sekä naisille että miehille. Jos sinulla on kysyttävää meikeistä, tuoksuista, hiustuotteista tai ihonhoidosta, vastaa asiakaspalvelumme mielellään kauneudenhoitoon liittyviin kysymyksiisi. Suomalaisen verkkokauppamme tuotteet tulevat suoraan niiden valmistajilta ja virallisilta jälleenmyyjiltä, joten voit aina olla varma, että meiltä ostamasi tuotteet ovat aitoja ja laadukkaita. Verkkokauppamme täydentyy jatkuvasti uusilla meikeillä, ihonhoitotuotteilla, hajuvesillä sekä hiustuotteilla. Löydät valikoimastamme myös runsaasti luonnonkosmetiikkaa.

Onko sinulla Eleven kokemuksia? Jaa ne muille!