Fressi24 kokemuksia - Lue arvostelut tai jätä omasi!

Fressi 24h - kuntosali vaativaan makuun. Jo 24 laadukasta kuntosalia ympäri Suomea. Avoinna 24h ympäri vuoden ja ilman sitoutumista.

Kokeile Fressi 24h kuntosalia 14 päiväää 0 €
LIVE-ryhmäliikuntatunnit kuuluvat hintaan
Tilaa jäsenyys kätevästi verkosta

Fressi24 kokemuksia

Fressi24 kokemuksia

0,0 rating
0/5 (perustuen 0 arvioon)

Lue sensuroimattomia Fressi24 kokemuksia, joiden avulla voit päättää onko Fressi24 luotettava sivusto!

Ei vielä kokemuksia! Ole ensimmäinen ja jätä omasi!

Fressi24

Fressi24 kuntosalit kuuluvat kiinteänä osana Fressin liikunnan –ja hyvinvoinnin tuoteperheeseen.

Kuluneen kohta 40 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 16 virkeään liikunta –ja hyvinvointikeskukseen sekä 12 laadukkaaseen kuntosaliin ympäri Suomen – ollen nykyään alan suurin kotimainen, valtakunnallinen toimija. Fressin omistaa alunperin tamperelainen Fysioline -ryhmä. Kotimaisuudesta on osoituksena myös virallinen Avainlippu -tunnus.

Tänäkin päivänä Fressi tarjoaa asiakkailleen monipuoliset palvelut – kuntoon, kokoon ja nyttemmin myös sukupuoleen katsomatta. Avarat ja valoisat tilat sekä rento ilmapiiri antavat hyvää mieltä ja puhtia päivään. Fressi24:n viihtyisistä tiloista löydät saman katon alta sekä kuntosali, että kattavat Personal Training palvelut.

Fressi24 -kuntosalit löydät pääkaupunkiseudulta Esplanadilta, Herttoniemestä, Tammistosta, Leppävaarasta, Suomenojalta ja Kirkkonummelta, ja lisäksi Loviisasta, Lahdesta, Kuopiosta, Ylöjärveltä sekä Joensuusta

Onko sinulla Fressi24 kokemuksia? Jaa ne muille!