Lehtitukku.fi kokemuksia - Lue arvostelut tai jätä omasi!

Tilaa lehdet jopa 50% alennuksilla - Tutustu tarjontaan ja tilaa suosikkisi!

Ilmainen toimitus
Nopea asiakaspalvelu
Turvalliset maksutavat

Lehtitukku.fi kokemuksia

Lehtitukku.fi kokemuksia

1,6 rating
1.6/5 (perustuen 7 arvioon)

Lue sensuroimattomia Lehtitukku.fi kokemuksia, joiden avulla voit päättää onko Lehtitukku.fi luotettava sivusto!

"Joululahja"-tilaus ala-arvoisesti toimiva palvelu, varo!

1,0 rating
24 tammikuun, 2021

Tilasin hyvissä ajoin ”Joululahja”-palvelun kautta siinä uskossa, että lahjansaaja saa joulun jälkeen ensimmäiset lehdet. Lehtiä ei ole kuulunut, mutta laskut lähtivät sekä lahjansaajalle että tilaajalle, ja vieläpä ylimääräinen täysin vieraalle henkilölle osoitetut vuoden lehdet lasku. Tätä selvitellessäni mitään hyvitystä tai korvausta pientä pahoittelua lukuunottamatta ei ole kuulunut. Lahjansaaja odottelee hämmentyneenä nyt ”lahjaansa”. Varo tätä palvelua ja yritystä!

Kaisa

Kusettaja

1,0 rating
18 tammikuun, 2021

Ei tunnu toimivan mikään eikä vastaa sähköposteihin. Kiertäkää kaukaa. Naurettava bisnesidea muutenkin, tilatkaa lehdet suoraan kustantajilta mieluummin.

esa

Lehteä ei näy missään, vaikka on maksettu. Ei voi soittaa, puhelut eivät yhdisty

1,0 rating
19 lokakuun, 2020

Tilasin lapsilleni lehdet, top model ja robot presenterar minecraft. Olen tilannnut jo 1kk sitten ja maksanut 3vkoa sitten. Lasku tuli heti viikko tilauksesta. Lehtiä ei ole näkynyt. Lehtitukun asiakaspalvelu ei vastaa s-posteihin, eikä numeroa heille ole ollenkaan. Soitin suoraan Ruotsiin, puhelu ei yhdisty. Laitoin Ruotsiin s-postia, odottelen vastausta. En voi suositella palvelua kenellekään!! Todella huonoa palvelua! Täytyy nyt alkaa karhuta n. 100€ maksetut rahat, kun lehtiä ei kerta kuulu.

Maija

Ninjago

1,0 rating
6 elokuun, 2020

Tilasin lapselle Ninjago lehden 3/20.
Nyt on elokuu eikä ole lehteä näkynyt mutta ei onneksi laskuakaan. Kyselin sähköpostilla missä mennään tilauksen suhteen mutta kukaan ei ole vaivautunut vastaamaan. Eli antaapa olla!!

Anne Luttinen

Huono! Alaarvosta palvelua!

1,0 rating
10 kesäkuun, 2020

Olen tilannut Teknikens värld lehden ja maksanut tilauksen 26,2 2020 en ole vielä saanut kyseistä lehteä . Olen myös lähettänyt heille sähköpostia että saisin asian hoidettua, siellä tuntuu olevan osamattomia asiakaspalvelioita kun eivät saa tilausta hoidettuun. EN TULE KOSKAAN SUOSITTELEMAAN KYSEISTÄ YRITYSTÄ KENELLEKKÄÄN !!!!! Ryhdyn toimintaan että saisin rahani takaisin.

Birger Boström

Onko sinulla Lehtitukku.fi kokemuksia? Jaa ne muille!