Paremmat unet kokemuksia - Lue arvostelut tai jätä omasi!

Valikoimasta löydät jenkkisängyt, moottorisängyt, sängynrungot, runkopatjat ja vuodesohvat. Uni on tiedettä. Kaikki meidän tuotteemme on tehty ja suunniteltu tämä mielessä pitäen.

Ilmainen toimitus
100 päivän kokeiluaika
30 päivän avoin kauppa

Paremmat unet kokemuksia

Paremmat unet kokemuksia

5,0 rating
5/5 (perustuen 1 arvioon)

Lue sensuroimattomia Paremmat unet kokemuksia, joiden avulla voit päättää onko Paremmat unet luotettava sivusto!

Laatua nopealla toimituksella

5,0 rating
15 marraskuun, 2020

Moottorisänky oli juuri niin hyvä, mitä mainoslauseet antoivat olettaa. Toimitus nopea, asiakaspalvelu oikein avuliasta, vastailivat viikonloppunakin kysymyksiin. Samasta paikasta tilatut vuodevaatteet kruunaavat kokemuksen, ovat ihania ja istuvat petareihin kuin hanska käteen. Sängyn reunoille tulevat liukuesteet hämmensivät ensin, että mihin ne kuuluvat, eli niistä olisi voinut olla käyttöohje mukana.
Eli lyhyesti: rohkeasti vaan kaupoille!

Johanna Kytö

Paremmat unet

Paremmat Unet aloitti toimintansa Tanskassa vuonna 2013. Martin Byskov, Jonas Byskov ja Anders Henningsen perustivat yhtiön sillä he näkivät, että markkinoilla oli tarve sänkykaupalle, jossa asiakkaat voivat kokeilla sänky kotona kaupan sijasta. Tästä syystä he haluavat tarjota kaikille pohjoismaalaisille hyvään unta. Yhtiö on yksi Tanskan ja Norjan markkinoiden suurimmista toimijoista.

Tuotteitamme voi ostaa vain netistä. Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita huokeaan nettihintaan. Me säästämme kauppojen ja showroomien kustannuksista ja näin tekevät myös asiakkaamme, jo 50.000 asiakasta on hyötyneet tästä.

Osta, kokeile ja ihastu

Tuotteemme valmistetaan Tanskassa ja Belgiassa. Designin suunnittelee Paremmat Unet Tanskassa. Varastomme sijaitsee Tanskassa ja toimitamme tuotteitamme kaikkiin Pohjoismaihin. Paremmat Unet on tarjonnut Pohjoismaissa parempaa unta jo yli 50.000 asiakkaalle. Yhtiö toimii vain netissä ja toimintaperiaatteena on tarjota laadukkaita ja muokattavissa olevia komponentteja. Kaikkiin sänkyihin voi valita jäykkyyden oman painon mukaan ja patjan jäykkyyttä voi vaihtaa 100 päivän ajan, jos patja tuntuu liian kovalta tai pehmeältä. Sängyistä löytyy myös kattava valikoima erilaisia sijauspatjoja. Tarjoamme myös sängyille 100 päivän palautusajan. Tällä tavoin voimme taata, että asiakkaamme saavat sellaisen sängyn kun etsivät ja tarvitsevat.

Onko sinulla Paremmat unet kokemuksia? Jaa ne muille!