Renkaat netistä - Löydä netin paras rengaskauppa!

Mistä renkaat kannattaa tilata? Lue aitoja asiakaskokemuksia ja löydä sinulle paras rengaskauppa!

0,0 rating
Outletista renkaat ja vanteet superedullisesti. Tilaa jo tänään!
Säästä jopa 40% tavallisen rengasliikkeen hinnoista!
Nopea toimitus kotiovelle tai asennusliikkeeseen
Yli 145 yhteistyökumppania
1,0 rating
Pohjoismaiden johtava varaosaliike netissä. 15 % alennus ensimmäisestä ostoksesta. Luotettava ostospaikka.
Hintatakuu - Aina edullisin hinta!
Ilmainen toimitus yli 149€ ostosta
15% alennus ensimmäisestä ostosta
0,0 rating
Yli 52€:n arvoinen tilaajalahja täydellisen alumiinivannesarjan ja 4 renkaan oston yhteydessä!
30 päivän avokauppa
Nopea toimitus!
Tilauspuhelin auttaa tilauksessa!
0,0 rating
Netin kattavin valikoima auton varaosia. Tilaa osat meiltä niin säästät aikaa ja rahaa. Takaamme edulliset hinnat ja nopeat toimitukset ympäri Suomea.
Valmistajan takuu kaikkiin tuotteisiin
30 päivän avoin kauppa
Turvalliset ja helpot maksutavat
0,0 rating
Renkaat turvallisesti ja helposti. Lähetys ja palautus 0 €. Tilaa nyt! Renkaat jopa 30% halvemmalla. Toimitus 0€. Suoraan ovellesi.
14 päivän palautusoikeus
Lähetys ja palautus 0 €
Jopa 30% edullisemmat renkaat
0,0 rating
Huippurenkaat jopa -30 % halvemmalla. Upea valikoima, nopea toimitus. Tilaa nyt. Tilaa meiltä turvallisesti ja helposti: toimitamme normaalisti! Ilmainen toimitus. Laaja valikoima. Parhaat hinnat. Korkealaatuisia renkaita.
Ilmainen toimitus!
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppaniasemaa
0,0 rating
Paras rengasvertailu netissä - löydä oikea rengas nyt renkaat.comista! Parhaat rengasdiilit. Suurimmat tarjoukset, halpa ja nopea toimitus.
Vertaa parhaat rengasmerkit!
Löydä paras hinta renkaille!
Löydä edullisin rengaskauppa!

> Renkaat

Auton renkaat kannattaa ostaa netistä

Renkaiden hankinnassa kannattaa olla tarkkana, etenkin silloin, kun renkaat hankitaan netistä, jolloin ostopäätös tehdään usein siten, ettei asiakas näe renkaita etukäteen. Suomen oloissa tarvitaan lisäksi kahdenlaiset renkaat, sekä talvi- että kesärenkaat. Molempien tulee olla laadukkaita, mutta etenkin talvirenkaiden kohdalla renkaiden kunnon tulee olla kunnossa. Aina ei kannata ostaa niitä kaikista halvimpia renkaita, mutta myös edullisia diilejä on mahdollista tehdä – mikään mahdottomuus se ei ole. Pääasia on, että renkaat vastaavat käyttötarkoitustaan. Esimerkiksi Suomen kaltaisessa maassa kannattaa miettiä, missä ajetaan, maantiellä, moottoritiellä vai kaupungissa. Tämä vaikuttaa renkaiden valintaan etenkin talvirenkaiden kohdalla. Yleisesti ottaen voidaan kuitenkin sanoa, että renkaiden ostaminen netistä kannattaa. Syy tähän on yksinkertaisesti halvempi hinta sekä toisaalta myös usein huomattavasti laajempi valikoima.

Netissä auton renkaiden ostamisessa on siis monia etuja puolellaan, mutta ennen kuin katsotaan, miten voidaan ostaa kaikista halvimmat renkaat netistä, ensiksi käydään hieman läpi talvi- ja kesärenkaiden ostoa. Netissä shoppailussa kannattaa lisäksi ottaa huomioon, että renkaat voi usein tilata suoraan rengasliikkeeseen, jossa renkaat asennetaan, joten kotiovelle niitä ei suinkaan tarvitse tilata. Varmaa kuitenkin on, että molempia tarvitaan, sillä Suomessa on paikkakunnasta riippumatta vaihdettava renkaat kesärenkaista talvirenkaisiin alkutalvesta sekä kesärenkaisiin keväällä lumien sulaessa.

Talvirenkaat netistä

Talvirenkaat voi ostaa netistä aivan muiden renkaiden tapaan. Talvirenkaiden kohdalla kannattaa kuitenkin joiltakin osin olla tarkkana, sillä niiden käyttötarkoituksessa on aivan erityisiä tekijöitä, jotka tulee ottaa huomioon. Ensin katsotaan kuitenkin hieman tarkemmin, mistä talvirenkaiden ostossa netissä ylipäätään on kysymys.

Ensinnäkin asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että itselle sopivat renkaat tulee valita sen mukaan millä pinnoilla ajetaan etenkin talvirenkaiden kohdalla. Tietenkin saatetaan ajaa vuoden mittaan erilaisilla pinnoilla, mutta renkaat kannattaa valita sen mukaan, millaisilla pinnoilla uskotaan eniten ajavan. Talvi on myös erilainen eri puolilla Suomea – on eri asia, ajetaanko esimerkiksi Helsingin keskustassa vai Rovaniemellä keskitalvella. Kaikki nämä tekijät tulee ottaa huomioon talvirenkaita hankkiessa. Talveen on syytä varautua niin itsensä kuin autonsakin puolesta, ja etenkin turvallisuuskysymykset ovat tärkeässä osassa.

Miksi renkaiden laatuun sitten kannattaa kiinnittää huomiota? Suurin syy on turvallisuus: vääränlaisilla renkailla voi olla huomattavia vaikutuksia auton suorituskykyyn. Kannattaa muistaa, että lopulta renkaat ovat ainoa kosketuspinta tiehen, joten hyvät renkaat, joilla pärjää talvellakin kelissä kuin kelissä ovat tärkeässä osassa. Lopulta se ajetaanko syrjäisemmillä seuduilla vai pelkästään kaupunkiajoa ratkaisee sen, kannattaako hankkia kitkat vai nastat.

Kesärenkaat netistä

Periaatteessa kesärenkaiden ostaminen on helpompaa, mutta myös niiden laadun kanssa kannattaa olla tarkkana. Vaikka kesällä onkin huomattavasti turvallisempaa ajaa kuin talvella, kannattaa kuitenkin ostaa itselleen mielenrauha laadukkailla renkailla. Kesärenkaidenkin kohdalla turvallisuus täytyy ottaa huomioon, sillä esimerkiksi hyvä märkäpito lisää turvallisuutta jopa huomattavasti. Kesälläkin saattaa sadella, ja hyvillä renkailla on matkat aina turvallista taittaa omalle kesämökille.

Hyvillä kesärenkailla saadaan myös kestävyyttä ja ajomukavuutta – ajomukavuus on oleellinen asia etenkin pitkillä matkoilla, minkä lisäksi kestävyys huolehtii siitä, etteivät renkaat kulu ennen aikojaan. Kannattaa huomata, että esimerkiksi kaupunkiajossa eivät renkaat välttämättä niinkään kulu, mutta juttu voi olla aivan eri huonokuntoisella mökkitiellä. Myös omaan ajotyyliin voi vaikuttaa, jolloin renkaat kestävät paremmin, mutta oleellista on tietysti kiinnittää huomiota myös renkaiden kestävyyteen.

Hyvät renkaat, myös kesärenkaiden kohdalla, vaikuttavat suoraan myös polttoaineen kulutukseen – laadukkaat renkaat vaikuttavat siis polttoainekulutukseen, joten pitkällä aikavälillä laadukkailla renkailla saatetaan säästää selvää rahaa. Esimerkiksi matalan vierintävastuksen renkailla auto rullaa paljon pidempään yhden pyöräytyksen voimin. Myös ympäristövaikutukset ovat pienemmät, joten laadukkailla renkailla säästetään myös ympäristöä.

Halvimmat renkaat netistä

Halvimmat renkaat löytyy tosiaan usein netistä. Lisäksi netissä on usein laajimmat valikoimat, ja renkaita sekä hintoja on helppo verrata keskenään. Kannattaa hyödyntää tässä kohtaa tarjoamaamme hintavertailua, jonka kautta halvimmat renkaat löytyvät yleensä käden käänteessä. Kannattaa kuitenkin huomata, että halvimmat renkaat ovat yleensä myös kaikista lyhytikäisimpiä, joten voi olla hyvä idea panostaa kerralla vähän parempiin renkaisiin. Lisäksi halvat renkaat ovat ajomukavuudeltaan huonompia parempiin renkaisiin verrattuna, minkä lisäksi meluhaitta on yleensä suurempi. Joka tapauksessa vertailumme avulla pääset vertailemaan niin renkaiden hintoja kuin niiden ominaisuuksiakin – yleensä itselle sopiva hintaluokka löytyy helposti.

Tilaa renkaat netistä suoraan rengasliikkeeseen

Renkaita ei netistä tarvitse tilata omalle kotiovelle, vaan yleensä ne voidaan tilata suoraan rengasliikkeeseen. Silti valikoima on yleensä suurempi kuin suoraan rengasliikkeestä ostettaessa, minkä lisäksi myös hinta on yleensä alhaisempi. Rengasliikkeeseen tilaamisessa on kuitenkin se etu puolellaan, että renkaat voidaan siellä suoraan vaihtaa uusiin, eikä asiakkaan tarvitse erikseen lähteä liikkeeseen renkaiden kanssa. Käytännössä osa verkkokaupoista tarjoaa siis suoraa toimitusta rengasliikkeisiin, mutta tämä kannattaa kuitenkin vielä tarkastaa oston yhteydessä. Tämä saattaa olla todella kätevää, sillä useinhan asennus tulee tehdä nimenomaan liikkeessä.