vidaXL.fi kokemuksia - Lue arvostelut tai jätä omasi!

Koko perheen tavaratalo. Laaja valikoima. Houkuttelevat hinnat. Alennuksia ympäri vuoden.

Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

> > vidaXL.fi kokemuksia

vidaXL.fi kokemuksia

1,7 rating
1.7/5 (perustuen 6 arvioon)

Lue sensuroimattomia vidaXL.fi kokemuksia, joiden avulla voit päättää onko vidaXL.fi luotettava sivusto!

Tuotteita ei tullut

1,0 rating
2 tammikuun, 2021

Tuotteita ei tullut, rahat kyllä meni heti. Nyt kesken järjetön sähköpostiketju, katsotaan saanko ikinä rahoja takaisin. En suosittele!

Hanna

Tuote ei koskaan tullut perille!

1,0 rating
21 lokakuun, 2020

Kävin 10 päivän päästä katsomassa tilausta tililläni, kun tilausta ei ollut tullut eikä mitään olut kuulunut. Tilaustiedoissa luki: tilaus peruttu!
Lähetin kysymyksen, että missä tuote on, kun se on maksettu 10 päivää sitten? Vastauksena tuli, että eivät ole saaneet rahoja. Tarvitsevat kuitin maksusta. Yritin seuraavana päivänä laittaa kuitin ja vastata, mutta en päässyt enää tililleni. Tili on suljettu!

Allu

6m markiisi

1,0 rating
5 heinäkuun, 2020

Tuolta ei kannata tilata mitään. Me erehdyttiin tilamaan 6m markiisi, joka pitikin kasata itse. Markiisista puuttui yksi osa ja sitä on tässä nyt koitettu saada jo kohta sen 1,5kuukautta. Asiakaspalvelu on hemmetin hidasta ja vastaukset tulee välillä englanniksi, välillä hollanniksi(?) Rahat kyllä otettiin väkisin qliron kautta, mutta nyt on jääny niin p*skan maku suuhun. Kesä kohta ohi, eikä olla saatu edes testattua tuotteen toimivuutta. Jännä sinänsä että yritin cdonin kautta antaa palautetta, mistä siis tilasinkin, mutta ei onnistunut, kun olin muka jo arvioinut sen.

Saara

Huijausta

1,0 rating
26 huhtikuun, 2020

Tuotteita ei ole tullut. Rahan velottivat kyllä heti.

Helen

En suosittele. Tavarat eivät tulleet

1,0 rating
17 toukokuun, 2019

Tilasin tuotteet jo kaksi viikkoa sitten mutta eivät ole tulleet.Laskussa on jo eräpäivä muutaman päivän päästä.Eivät vastaa sähköposteihin

Teija

VidaXL.fi

vidaXL on kansainvälinen verkkokauppa, jonka pääkonttorin sijainti on Venlo, Alankomaat. Tarjoamme yllättävän valikoiman tuotteita – laajan valikoiman tuotteita kategorioissa, kuten koti ja puutarha, huonekalut, urheiluvälineet ja monet muut.

Onko sinulla vidaXL.fi kokemuksia? Jaa ne muille!