Zaful.com kokemuksia - Lue arvostelut tai jätä omasi!

Tuotteita jopa 75% alennuksessa!

60 päivän palautusoikeus
Ilmainen toimitus yli 39€ tilauksiin
- 15% Ensimmäisestä tilauksesta

> Zaful.com kokemuksia

Zaful.com kokemuksia

3,7 rating
3.7/5 (perustuen 3 arvioon)

Lue sensuroimattomia Zaful.com kokemuksia, joiden avulla voit päättää onko Zaful.com luotettava sivusto!

En suosittele

1,0 rating
25 toukokuun, 2020

Olen odottanut tilausta zafulilta jo suunnilleen kaksi kuukautta, eikä se ole tullut.

Helmi

Todella edullista ja yllättävän laadukasta!

5,0 rating
7 toukokuun, 2020

Tämän sivuston tarjouksen avulla kokeilin Zafulia ja yllätyin positiivisesti. Vaatteet olivat hintaansa nähden ihan laadukkaita.

Marjaana

Upeaa ja halpaa!

5,0 rating
17 tammikuun, 2019

Uikkarit olivat hyvälaatuisia ja ihanan mallisia! Kannattaa katsoa kokotaulukko, jonka mukaan tilata. Nopea toimitus!

Jonna

P*skaa laatua, pikkuiset aasialaiset koot

2,0 rating
10 helmikuun, 2018

Ostin zafulista tehokkaan nettimainonnan tuloksena farkkutakin, jossa näytti olevan hauska kollarivuori. Epäilyttävän edullinen. Kuukauden odottelun jälkeen sain paketin. Positiivista: kätevästi pakattu muovipussipakettiin, ja sisällä vielä toinen suojaava muovi. Vaatteessa todella vahva tehtaan haju. Yllätys: ”kollarivuori” olikin erillinen naurettava kollariliivi. Tästä ei ollut mitään mainintaa tuotekuvauksessa. Tarkoitus olisi siis pukea aina ensin se liivi, sitten vasta takki. Ei ole keinoa kiinnittää liiviä takkiin esim. neppareilla. Yllättävää oli myös koko. Olen Suomessa ihan käypä M/38-kokoinen nainen. Halusin väljän takin, joten tilasin koon L. Se oli tosi nafti, just eikä melkein sopiva etenkin rinnan kohdalta. Kaiken kaikkiaan en suosittele zafulia. Tuntuu pahalta, että olen tilannut p*skan tusinatuotteen vieläpä toiselta puolen maailmaa. Saa nähdä lähteekö tehtaan kemikaalihaju koskaan takista pois.

Olga

Asiantuntijan arvio: Onko Zaful sivusto luotettava vai onko se huijaus?

Onko zaful luotettava?Kiinalaisten halpavaateketjujen maailmanvalloitus sai alkunsa länsimaalaisten innokkuudesta tilata halpoja tuotteita Aliexpressin ja Wishin kaltaisten sivustojen kautta. Zaful on näistä poiketen itsenäinen brändi. Se siis ylläpitää omaa tuotevalikoimaa.

Osa suomalaisista kuluttajista on törmännyt Zafulin laajaan vaatevalikoimaan ja häkellyttävän halpoihin hintoihin. Samalla moni on miettinyt, että voiko näin halvoilla hinnoilla myyvä toimija olla luotettava.

Zafulin taustalla on Hong Kong Bi’an Information Technology Co.limited

Zafulia ylläpitää Hong Kong Bi’an Information Technology Co.limited niminen yritys, jonka kotipaikkana toimii Hong Kong. Yritys on aktiivinen ja siltä löytyy tuotemerkkirekisteröinti Zaful tuotemerkille.

Zafulin toimitusaika & tuotteiden laatu

Keskustelupalstoilta ja Trustpilotista löytyy useita arvioita joissa mainitaan Zafulin pitkät toimitusajat ja osittain vaatteiden heikko laatu. Arvosteluiden perusteella suurin osa asiakkaista on tyytyväisiä nettikaupan tuotteisiin ja toimintaan. Siitä kertoo Zafulin iOS sovelluksen yli tuhannen arvostelun 4 tähden keskiarvo.

Zaful ilmoittaa toimitusajaksi 10 – 20 päivää. Tuotteet postitetaan Kiinasta, joten toimitusaikaan listätään vielä 3 – 7 päivän ”selvitysaika”. Todellinen toimitusaika voi siis venyä jopa 29 päivän mittaiseksi.

Normaalit toimitusmaksut ovat 4,99$ alle 30$ tilauksille ja nopea Express-toimitus maksaa 12,99$ alle 90$ tilauksille. Normaalitilaus on ilmainen yli 30$ ostoksille ja Express-toimitus taas maksuton yli 90$ tilauksille.

Muista lisätä tilauksen arvoon tullimaksut sekä verot!

Kiinasta toimitettavat tuotteet ovat tullauksen piirissä, eli niistä tulee suorittaa tullimaksut ja verot ennen kuin tuotteet voidaan toimittaa perille asti. Vaatteista perittävä yleinen tullimaksu on 12% tilauksen arvosta jos tilauksen arvo ylittää 150 euroa.

Arvonlisäveron kohdalla verottoman lähetyksen raja on 22 euroa. Tilauksen ylittäessä 22 euroa siitä joutuu maksamaan 24% arvonlisäveron.

Kannattaa myös huomioida, että kuljetusmaksut lisätään aina tilauksen kokonaishintaan.

Zaful on luotettava vaatekauppa!

Yhteenvetona voimme todeta, että Zaful on luotettava vaatekauppa. Sieltä tilattaessa kannattaa varautua odottamaan tuotteita hieman pidempään. Ongelmatilanteissa asiakaspalvelua saa vain englannin kielellä, joten tämä on myös syytää ottaa huomioon.

Onko sinulla Zaful.com kokemuksia? Jaa ne muille!